Дзеля чаго гэта стары "ёлупень...сінь-ёнэр" упёр сюды 3 (тры) здымкі!?
Хто РА3ГАДАЕ з З (трох) разоў, таму ад мяне 1ОО грам, і булачка!!
Хто не... той знаць ня пье укусных муцчынскіх напоеў!!!Модераторы: Darkroom, Konstantinovich, 116aavl, SanSanish
Дзеля чаго гэта стары "ёлупень...сінь-ёнэр" упёр сюды 3 (тры) здымкі!?
Хто РА3ГАДАЕ з З (трох) разоў, таму ад мяне 1ОО грам, і булачка!!
Хто не... той знаць ня пье укусных муцчынскіх напоеў!!!
... И кто-же этот нехороший человек? 
pasha638 писал(а):Модер на основе пробок
Точно!
Давай до мэнэ!!
Усё ж ёсь!!!
Хто хоча далучыцца - МІЛАСЦІ 3АПРАШАЮ! 
ствала... А крышка ствала, зноў такі з футрай, накіруе гук у цэўё, каторы (сцішаны доўгім ..............................................................шляхам) там і памрэ. Як ідэя? .......................................................Мираж писал(а):Як ідэя?

root писал(а):а разве мех не приведет к хаотическому полету пули? Там по моему ваще канала нет, только продираться сквозь шерсть...
Той мастак, "рэдзіска, а мо і не...", што пісаў, сіё узяў шомпал раскаліў і прапіхнуў канал! Вось моль ды плесень - эт сапраўдныя ворогі усяго жывога. Спроць молі ёсць сродак. Застанецца троху дзе ніць непатрэбнай фарбы. Змываем ацэтонай, ды прамачваем футру. Потым спаласківаем ізноў такі, токі больш чыстым ацэтонай. Ва уселякім выпадку знайсці футру лягчэй, чым токара каб тачыў конусы з неверагоднай канфігурацыяй ды з неразумелаю мэтаю. 
pasha638 писал(а):Может кому-то будет нужна инфа где взять прочную тонкую трубку на модер с 30мм внутренним диаметром... Передний амортизатор с жигуляки и ещё кучи иномарок, внутри его есть такое счастье - стальная, толщина стенки 1мм...
У мя ёсь трубка з наруж. ф25 толшч. 0.9 длінна 702мм прыблізна. Мне хопіць паловы, другую палову любому страждушчаму па першаму запросу безвозмезно, самовыносам. 3верху трубка толі храміравана, толі нікілірована. Унутры слеганца прыржавеўшы. Не цэльна цянутая, а сварная. 

Псих с воздушкой писал(а):МиражГлядя на нижнюю фотографию из верхнего поста страницы я понимаю что я понимаю что у меня на рабочем столе еще не бардак
-я понимаю, что я понимаю - ндраўліцца нам папа няццям!!!
У мя это бардачок. Ось на нейкім шляху ось гэта бардачышчэ сапраўдны!!! 
, Зашол поиграть на гитаре.Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 12