Это можно перевести на любой язык и он будет великим
Все почалося з того, що ослик Іа наїбався з кимось по накурке втратив %##. Кого саме він ебал, ослик на наступний день не пам'ятав, і де шукати свій %## не знав. Найприкріше було в тому, що як раз в цей самий день у ослика був день народження і навіть слова Вінні Пуха про те, що %## обов'язково знайдеться, його не втішили. Загалом, настрій у Іа було огидним. Він тоскно бродив по галявинці і часом виглядав в калюжу охуевая від своєї опухлою пики.
Тим часом, П'ятачок з Вінні Пухом сиділи біля дуба і мовчки курили «Парламент», шкодуючи про те, що так бездарно проебалі горщик з медом.
-Що ж ти тепер подаруєш Іа, - спитала П'ятачок з інтересом.
-Не знаю поки, хоча .. є дещо,-згадав Пух. - У мене є огро-о-омний такий косяк,-і Пух показав розмір мало не в підлогу лапи, - ось його і подарую.
Пух, а давай подаруємо твій косяк разом, ну як би від нас обох,-запитав Паць.
-Ні, на двох його точно не вистачить,-рішуче відкинув пропозицію Віні Пух.
-Тоді, тоді я подарую йому гандон, у мене як раз залишився один,-радісно сказав п'ятачок і тут же помчав за подарунком додому.
Віні Пух теж пішов до себе за косяком.
==
Відкривши потаємну ничку, де П'ятачок зберігав все найцінніше, він взяв звідти красивий фірмовий гандон з мастилом і побіг на галявину, де зазвичай тусувався ослик. Біг П'ятачок дуже швидко, тому що хотів першим вручити подарунок Іа. Тримаючи в копитце презерватив, він мріяв, як подарує його другу і як той буде радий. Він зовсім замріявся і навіть не помітив, що ноги несуть його на автопілоті до нової пасії. П'ятачок дуже хотів її от'ебать, але та без презерватива не давала. Отямився він тільки у порога її будинку від власних стукотів копитцем в двері. Але було вже пізно, двері відкрили ...
==
Вінні Пух на той час також йшов зі своїм косяком до Іа і зупинився навпроти дупла з вивіскою «Салон Тату».
-Сова! Відкривай. Ведмідь тебе ебать прийшов.
Сова мала свою справу і займалася виготовленням татуювань. Але це так, для виду. Основний дохід приносила торгівля шишками, і сама вона була не проти іноді пихнути. Сова дуже боялася, що її пограбують, і тому завжди тримала двері на замку. Вінні Пух частенько заходив до Сові щоб трохи підкріпитися і кожен раз обіцяв її виебать. Але всякий раз, спустошивши її скромні їстівні припаси, швидко с'ебивался, посилаючись на раптово з'явилися невідкладні справи або на приступ метеоризму. Сова дуже не любила, коли Пух перделах у неї вдома, тому, що тоді доводилося надовго відкривати вхідні двері провітрювати.
-Сова, у Іа сьогодні день народження і я хотів йому подарувати горщик з медом. Але ми з Пацем його проебалі, - сказав Пух не вдаючись у подробиці.
-До того ж у Іа горе.
Він %## втратив, розумієш, наїбався з кимось по накурке і втратив. І головне, не пам'ятає кого ебал. І добре б він один не пам'ятав. Судячи з того, що %## до сих пір не знайшли, то вони обидва в гавно були. Ось такі справи.
-Так, недобре вийшло,-сказала Сова. - Ось так ось Пух,-повчально продовжувала вона, - обкурився шишок, а потім нічого не пам'ятають або пердить всю дорогу. Сором.
Як же тепер Іа буде без хуя?-Сочуственно вимовила Сова.
-Знаєш що, Пух, я подарую Іа свій вібратор. Я тут зранку робила у себе прибирання і випадково виявила в кутку свій старий саморобний вібратор. Я його сама пошила з натуральної шкіри,-похвалилася Сова. -Мені він вже набрид, та й батарейок немає, а у Іа заміна буде, поки справжній %## не знайдеться!
-Здорово, - погодився Вінні Пух,-це його втішить.
-І ось що я ще придумала, мабуть, я зроблю на ньому татуювання «СТОЯТИ БЛІА!» Як тобі?
-Непогано. Слухай Сова, - я тут подумав, не змогла б ти написати і на моєму косяку, ну наприклад: «Кури на здоров'я. Пух »? - А то у мене правопис кульгає.
-Давай,-погодилася сова і зникла за дверима.
==
В цей час П'ятачок підійшов до ослику Іа.
-Добрий день Іа,-заплаканим голосом сказав Паць. - Я приніс тобі подарунок, вітаю тебе .. з днем народження, - і Паць простягнув Іа використаний, з відірваним відстійником презерватив.
-Що це?
-Німецький презерватив, - ще сумніше відповів Паць.
-Німецький? - Перепитав Іа і мрійливо закотив очі, - це такий з мастилом, .... перевірений електронікою?
-Так,-ридма відповів Паць.
-Його ще на %## надягають?-Продовжував Іа.
-Да-аа,-заплакав Паць.
-Тільки, тільки він використаний, - промимрив П'ятачок згораючи від сорому.
Мрійливість на морді Іа стала повільно переходити в подив.
-Як це використаний?-Не зрозумів Іа.
-Ти хочеш сказати, що приніс мені в подарунок використаний презерватив?
-Так, - знову заплакав п'ятачок,-розумієш я ніс його тобі ніс.
-Ну.
-Нес ніс. Я ненавмисно. Я не хотів. Я не зміг стриматися і використовував його.
-Сподіваюся, ти отримав задоволення?-Вимовив Іа.
-Так.
-А скажи, Паць, який він був?
-С пухирцями.
-Подумати тільки, з моїми улюбленими пухирцями, - захитав головою Іа.
Трохи прийшовши до тями від горя, він знову запитав.
І де ж вони тепер?
-Стерлися,-схлипнув Паць.
-А якого розміру він був?
-XXL.
-Подумати тільки, мій улюблений розмір,-ще сумніше сказав Іа.
-А-а-а-а-аа-а-а-а,-заплакав Паць.
==
Задоволений Пух йшов від Сови і тут раптом подумав що, мабуть, з ослика не убуде, якщо він викурить трошки до початку написи «Кури на здоров'я», і крутнув коліщатко «ZIPO» наспівуючи пісеньку:
Добра травичка по кайфу піде,
Це і ослик відразу зрозуміє,
Навіть трошечки, чайна ложечка,
Це вже добре.
Ну а тим більше цілий косяк.
Пих-пи-пих пи-пих пи-пих пи-пих пих пих,
Трава-це дуже вже хитрий предмет,
Всяка річ або є або немає.
А трава,
Я ніяк не зрозумію в чому секрет,
Трава якщо є,
То її відразу немає.
Коли ім'я дарувальника «Пух» зникло за попелом, Вінні Пух подумав, що якщо попихать ще трошки і викурити літери «Вйо», то загальний сенс дарчим фрази особливо не загубиться, і продовжив:
-Пих-пи-пих пи-пих пи-пих пи-пих пих пих,
Цілком,
Вистачило б мені.
Поки,
Половина косяка.
Вставило. Гілки пропливають мимо дерев тягнулися до нього і намагалися відібрати косяк. Пух став від них відбиватися і штовхати стволи ногами, але гілки все тягнулися до нього і тяглися. Потім на стежці встав величезний жолудь і не пропускав Пуха йти далі. Причому обійти цього монстра ніяк не вдавалося. Пух сів на пеньок і подумав:
«Мабуть, ослику і не варто залишати так багато. Якщо на косяку буде написано «Кури на», вийти ніби як пропозицію: «на ослик покури!». І Вінні продовжив.
-Ну його ####, цього осла, - подумав раптом Вінні Пух. А в іншому, на одвірку адже було написано «Кури на здоров'я Пух», ніякої точки перед словом «Пух» не було. Сова забула її поставити, значить косяк був для мене і винна Сова!-Прийшла в голову геніальна думка.
Крайній був знайдений, і очищена совість уже не заважала Вінні насолоджуватися.
-І ось косяк порожній,
Трава Сови відстій,
А Герич простіше ділиться,
І тому укол простий,
І тому укол простий,
Набагато вище цінується.
Нарешті Пух, хитаючись, приперся на галявину з осликом і Пацем. Сова вже була з ними, і всі чекали тільки його. Очі Пуха дивилися в різні боки і не фокусувалися, від великого косяка залишилися тільки спогади.
-Дадагой Іа,-почала Сова поздоровлення, - я хочу подасте тобі, безбазбездно, скгомний, але дуже цінний подарунок. Носи на здоров'я,-і прикріпила подарунок між ніг ослика.
«Вібратор» підійшов ідеально і тут же встав сторчма, як рідну.
-Мені здається, що це справжній %##. Точно! Це ж твій %## Іа, - радісно сказав Пух.
-Ага,-підтвердив Паць.
-К-к-як це %##!? Який ще %##? Ет-та шта тако? Так пов-та значить не вібратор? Так ця значить я ... подарувала ...? Як же він до мене потрапив та?
Тут Сова початку густо червоніти.
П'ятачок:-Ура! %## знайшовся! Сова знайшла %##!
- АХА-ха-ха. Сова, та ти просто сліпа фпізду і взагалі давно забула як Хуі виглядають,-угарал Віні.
-Нічого я не забула Пух! Чи не пизду ласка. Якщо все Хуі, які я бачила тебе на спину прив'язати, ти був би на їжачка схожий.
-Я хочу його перевірити,-сказав Іа, який ще злегка сумнівався, що цей %## саме його, а не чийсь ще. - Мені треба терміново когось виебать.
Всі подивилися на Сову.
-А чого відразу я то?
Вінні:-А хто? Ти подарувала, тобі й перевіряти. Давай давай нагинайся.
Сова поправивши крила підкорилася.
-Іа-аа-а, Іа-а-ааа, - іржав ослик вставляючи свою дилду Сові по самі нідерланди, та спробувала вирватися.
-СТОЯТИ БЛІА!!-Заволав ослик утримуючи Сову. - Мо-о-ой, точно мо-о-й.
Тепер у Іа вже не залишилося й тіні сумнівів.
Вінні Пух з Пацем спостерігали за подіями.
-І входить і виходить, ги-ги. І виходить і входить, - радісно констатував Пух.
-Чудово виходить,-вніс Іа свою репліку, і тут же зреагував на чергову спробу Сови звільнитися, - СТОЯТИ БЛІА-ИА-ИА-ИА!
Потім Паць з Вінні Пухом стали кружляти хоровод навколо Сови з осликом і співати:
-Як харашо, як харашо,
Яке збіг,
Знайшовся хто курив з ослом,
І %## до дня народження.
А ослик вдувати Сові в ритм пісеньки і кричав: - Іа-Іа .... .... Іа того ж думки