Страница 1 из 1

Лосиная губа

СообщениеДобавлено: 29 окт 2020, 19:29
Мікалай
Спатрэбіцца:
Сама "губа"
Цыбуля
Морква
Перац духмяны і чорны
Перац чырвоны ў струках сушаны.
Ліст лаўровы
Соль
_____________'
І не лішнім будзе ўсё астатняе (вішнёвы ліст, коркі цытруса і т.д.)

Re: Лосиная губа

СообщениеДобавлено: 29 окт 2020, 19:40
Мікалай
Пасмаліць, паскрэбсці і памыць.
Пакласці ў каструлю, пасаліць, укінуць усё астатняе і варыць 2 гадзіны не менш.
Пасля, воду зліць, пачакаць каб астыла, парэзаць на вялікія кавалкі (3-4). Пакласці ў халоднае мецсца. Перед ужываннем парэзаць на тонкія кавалкі, папярчыць і соль па смаку.

Re: Лосиная губа

СообщениеДобавлено: 30 окт 2020, 19:08
IRMA
Ну як яно,Кастусь,прызнайся?-Паскудства брат,і не пытайся :-)

Re: Лосиная губа

СообщениеДобавлено: 02 ноя 2020, 21:28
Мікалай
Не тое каб паскудства, але шмат клопату. Кавалак падсмажанага ласінага мяса і хутчэй і смачней.

Re: Лосиная губа

СообщениеДобавлено: 03 ноя 2020, 21:46
haiax
Калi стау паляунiчым здзiвiуся, што нiхто не квапiцца на гэткi далiкатэс. Як я ix толькi не гатавау. Кухар з мяне нiякi, aле здаецца, што сiлiконавыя iмпланты гэтак вынайшлi)

Re: Лосиная губа

СообщениеДобавлено: 07 ноя 2020, 21:18
IRMA
haiax писал(а):Калi стау паляунiчым здзiвiуся, што нiхто не квапiцца на гэткi далiкатэс. Як я ix толькi не гатавау. Кухар з мяне нiякi, aле здаецца, што сiлiконавыя iмпланты гэтак вынайшлi)
Гэта страва прыйшла з тых часоў,калі лася стралялі на прамысловую здачу,і паляўнічым даставаліся вантробы і галава,вось і спрабавалі выкарыстоўвацць усе па максімуму.Але паскудства яно і есць паскудства,як яго не гатуй.Аддайце лепш сабакам-ім гэта страва будзе больш да спадобы :-)