forum.Ohota.by в Telegram - ВОЙТИ

Лось з морквай.

Приготовление блюд из дичи и рыбы.

Модераторы: Yurkoff, Hawk80

Поделиться ...

Лось з морквай.

Сообщение Мікалай » 26 ноя 2015, 23:22

Спатрэбіцца:

мяса з лася.
морква па-карэйску
смятана
перац мелены чорны і чырвоны
соль
«Если есть на свете дьявол, то он не козлоногий рогач, а он дракон о трёх головах, и головы эти — хитрость, жадность, предательство. И если одна прикусит человека, то две другие доедят его дотла»___ к/ф «Место встречи изменить нельзя» Г.Жеглов

За это сообщение автора Мікалай поблагодарили - 2:
Сыч, Yurkoff
Аватара пользователя
Мікалай
Гуру
 
Сообщения: 1699
Зарегистрирован: 18 окт 2012, 22:13
Откуда: Любань, Мінская вобласць
Репутация: 24 [ ? ]
Награды: 1
Участник Фестиваля (1)
Благодарил (а): 154 раз.
Поблагодарили: 1132 раз.

forum.Ohota.by в Telegram - ВОЙТИ

Re: Лось з морквай.

Сообщение Мікалай » 26 ноя 2015, 23:23

Мяса патрэбна нарэзаць шырокімі тонкімі кавалкамі (прыкладна, з далонь). Злёгку пабіць кухонным малатком.. Пакласці на кавалак мяса лыжку морквы па-карэйску. Загарнуць у рулет. Рулеты выкласці ў глыбокую шкляную (керамічную) пасудзіну. Астатнюю моркву разам з юшкай дадаць у пасудзіну. Туды ж выкласці смятану. Соль - на свой густ. Накрыць крышкай.
Пакласці ўсё ў духоўку (180 градусаў) прыкладна на паўтары гадзіны. Перад ужываннем дадаць чорнага і чырвонага меленага перцу па смаку.

Для “гультаёў”.
Мяса парэзаць на малыя кавалкі. Вылажыць у глыбокую пасудзіну ці гаршчок (чыгунок). Зверху закласці моркву па-карэйску, заліць смятанай. Соль па смаку. У духоўку (180 градусаў) на паўтары гадзіны. …Калі у чыгунку, то ў печ.



Смачна есці!
«Если есть на свете дьявол, то он не козлоногий рогач, а он дракон о трёх головах, и головы эти — хитрость, жадность, предательство. И если одна прикусит человека, то две другие доедят его дотла»___ к/ф «Место встречи изменить нельзя» Г.Жеглов

За это сообщение автора Мікалай поблагодарил:
zzzz0512
Аватара пользователя
Мікалай
Гуру
 
Сообщения: 1699
Зарегистрирован: 18 окт 2012, 22:13
Откуда: Любань, Мінская вобласць
Репутация: 24 [ ? ]
Награды: 1
Участник Фестиваля (1)
Благодарил (а): 154 раз.
Поблагодарили: 1132 раз.

Re: Лось з морквай.

Сообщение Жэка » 01 дек 2015, 16:16

Вкуснятина наверное :co_ol: . Все ингредиенты есть, осталось только лосика найти :cry_ing:
Жэка
Новичок
 
Сообщения: 4
Зарегистрирован: 28 мар 2014, 12:57
Репутация: 0 [ ? ]
Благодарил (а): 0 раз.
Поблагодарили: 1 раз.

Re: Лось з морквай.

Сообщение Сыч » 01 дек 2015, 19:14

Жэка писал(а):Вкуснятина наверное :co_ol: . Все ингредиенты есть, осталось только лосика найти :cry_ing:

:-): А если ещё и учесть по какой цене этого лосика предлогают то и есть перехочется...
Аватара пользователя
Сыч
Свой
 
Сообщения: 96
Зарегистрирован: 07 ноя 2015, 20:04
Репутация: 2 [ ? ]
Благодарил (а): 165 раз.
Поблагодарили: 33 раз.

Re: Лось з морквай.

Сообщение Мікалай » 02 дек 2015, 23:23

Дарэчы, у панядзелак (пакуль жыў на "зімоўцы") гатаваў лася "па-гультайскі"))) у печы.
Смакаццё!
«Если есть на свете дьявол, то он не козлоногий рогач, а он дракон о трёх головах, и головы эти — хитрость, жадность, предательство. И если одна прикусит человека, то две другие доедят его дотла»___ к/ф «Место встречи изменить нельзя» Г.Жеглов
Аватара пользователя
Мікалай
Гуру
 
Сообщения: 1699
Зарегистрирован: 18 окт 2012, 22:13
Откуда: Любань, Мінская вобласць
Репутация: 24 [ ? ]
Награды: 1
Участник Фестиваля (1)
Благодарил (а): 154 раз.
Поблагодарили: 1132 раз.

Re: Лось з морквай.

Сообщение Alena888 » 12 дек 2015, 11:40

Экзотично достаточно!))
Аватара пользователя
Alena888
Новичок
 
Сообщения: 6
Зарегистрирован: 12 дек 2015, 11:34
Откуда: Белорусь
Репутация: 0 [ ? ]
Благодарил (а): 0 раз.
Поблагодарили: 0 раз.


Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 11